Piszkos ​titkok (Szerelem vihara 2.)

Tartalom:

“Semmi sem maradhat rejtve A megpróbáltatások még nem értek véget Zakaria és Zoé életében, hiszen hamarosan egy több évtizedes titokra derül fény, mely nemcsak Zakaria és családja életét változtatja meg, hanem a legjobb barátjáét, Gibrilét is. S ha ez még nem lenne elég, felbukkan egy nő is a múltból, aki semmitől sem riad vissza annak érdekében, hogy tönkre tegye Zakaria és szerettei életét. Majd egymást követően két tragédia is beárnyékolja a kapcsolatukat, így az izgalmak a tetőfokukra hágnak. Vajon létezik kiút ebből a reményvesztett életből? S ha igen, visszaállhat-e a béke a családok között? Tarts velem, hogy együtt bogozhassuk ki a titkoktól hemzsegő szálakat, Párizstól Egyiptomig. “

Hú hol is kezdjem?

Amikor az Álomgyár kiadó és az írónő felkértek, hogy előolvasásban olvassam el a könyvet egy hatalmas megtiszteltetést ért, amiért még most is háklás vagyok! Az pedig, hogy a véleményem egy másik blogger társammal Adry Olvasósarka-val együtt felkerült a könyv hátlapjára, még álmomban sem gondoltom volna! Lassan egy éve csinálom ezt és amikor még ez az egész csak tervben, vagy még abban sem volt, sosem hittem volna, hogy ez megtörténik! Szóval még egyszer köszönöm a kiadónak és az írónőnek a bizalmat és akkor kezdjünk is bele.

Már az első könyv elolvasása után szinte őrjöngtem a második részért és emlékeszem azonnal rá is írtam az írónőre, hogy mikor jelenik meg? Az volt az első könyv tőle és egy olyasmi fantasztikus élményt nyújtott nekem.

A történet felkavaró, magával ragadó és egyszerűen varázslatos. Egy “Ízi-vérig romantikus regény.” ahogy Adry is fogalmazott, amely belopta a szívem az arab kultúra iránti szeretetemet.

A könyvet egyszerűen képtelen voltam letenni annyira megbabonázott és egy kicsit őrületbe is kergetett a világa. Had fogalmazzak úgy, hogy a könyv néhány jelenete, pontosabban azok a szereplők akik miatt megtörténtek az a jelenetek annyira mesterien felhúztak, hogy képzeletben már fojtogattam őket! Ismét csak, ahogy az első könyvnél is kiemeltem, az írónő olyan pontossággal írja meg ezeket a szereplőket, mintha élnének. Rengeteg érzelem kavargott benne az olvasása során, düh, öröm, bánat, félelem és esküszöm pszichológushoz kell majd járnom, hogy vége lett ennek a fantasztikus sorozatnak!!!!!

Mert nincs több rész!!!!

És szerintem mindenki szokott a sorozatokkal úgy lenni, hogy bárcsak ne lenne vége, jöjjön még egy könyv és én magam is így éreztem, majdnem elsírtam magam, hogy tényleg ez volt az utolsó könyv!!!

A könyv most már sokkal több szálon halad mint az első rész, ráadásul több szempontból is betekinthetünk a kulisszák mögé és ez annyira felkavaró, hiszen egy másik szereplő által sejthetjük, hogy mi fog következni, de amikor meg váltunk a másik szereplőre és ő nem is érez semmit, de egyszer csak BUMM! na az nagyon durva. Egy teljes hullám vasút ez a költemény és az a legérdekesebb, hogy most nem volt kedvenc szereplőm. Számomra ugyanis ebben a könyvben kicsit mindenki negatív szereplőnek tűnt fel. kivéve talán Zak és a lánya.

Ahogy az írónőtől elvárhattuk a csavarok, a fordulatok annyira fentartják az olvasóban a kíváncsiságot, hogy az már függővé teszi!!!

Szóval csak annyit mondok.

Ha szereted a pörgős, érzelemdús, fordulatokban gazdag könyveket akkor hozd az első részt, utána irány a második, de előre szólok! A függőséged tárgyát nem fogod tudni elengedni!!!!!

Kedvenc idézetem a könyvből: “Az ég már pitymallott. A nap rózsaszín fénye óvatosan lopózott az alvó Egyiptom fölé, mintha csak meg akarná simogatni ezt a varázslatos keleti országot.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s