Papír hercegnő

Tartalom:

“Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.  Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.  Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.  Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.  Talán igaza van.  Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.  Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?

Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!”

Ez a könyv engem is tönkretett!

Le se tudtam tenni. Imádom a karaktereket, Ella igazi vagány, nyers csaj, végre nem egy kis primadonna, a Royal fiúk mindegyikét imádom,  bár nekem személy szerint Easton jobban bejön. Szerintem nagyon érzékeny. Az események fordulatosak, szinte alig bírtam végigkövetni. Nagyon kiakasztott és szinte kikeltem magamból a végére.

Olyan gyorsan váltottam az utolsó oldalról a második könyvre, hogy az szerintem fénysebességbe ment át! Remélem a második részben minden rendben lesz végre!

Kedvenc idézetem a könyvből: “– Valaki segített benne, hogy ekkora bunkó legyél, vagy ösztönösen jön?”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s