Nem mondhatsz nemet

Tartalom:

“Ha ​egy nő akar, megszerez

Megdöbbentő, igaz történet alapján…

Egy arctalan internetes rajongó szerelmével üldözi a népszerű bestsellerírót, Váczi Endrét, de a férfinak hamar meg kell tanulnia, hogy a szerelem kegyetlen dolog.

A viszonzatlan érzelmek hatására az ismeretlen nő feldühödik, és mindent elkövet, hogy lejárassa és tönkre tegye az írót. A baj csőstül jön. A férfit a zaklatási ügy forráspontján elhagyja az élettársa, aki megsejti, hogy az tévútra lépett egy másik nővel. Az otthonukat nyújtó kisvárosban mindenki erről suttog a hátuk mögött, miközben a csábító nő egy rejtélyes támadás áldozata lesz.

Endre egyedül veszi fel a harcot az ismeretlenség erejét kihasználó idegennel szemben. Hamarosan a magánélete és a karrierje teljes válságba kerül, de végre fényt lát az alagút végén. Az új élethelyzet új barátokat hoz, méghozzá két nő személyében. Míg egyik egy soha sem remélt, nagy lehetőségekkel kecsegtető munkaajánlatot kínál számára, addig a másik a segítségére van a zaklató becserkészésében.”

Hát sajnos bennem ez a könyv nem hagyott akkora mély nyomot amit nagyon sajnálok.

Alapból tetszett az egész gondolat ami a történet köré épült és igazából azzal nem is volt semmi bajom. Hitelesen és érzelemdúsan adta elő a zaklatást, hogy milyen ebben élni, teljesen átadta azokat a fájdalmakat és folytonos félelmeket amik sajnos a velejárói.

Egyébként a könyv igaz történet alapján íródott!!

Nagyon érdekesnek találtam és igazából ezt a részét nagyon is élveztem. A rejtélyt és a kiszámíthatatlan pillanatokat, amikor nem tudhatod, hogy mi is fog történni a következő sorban, szerintem nagyon izgalmas volt.

Viszont a story további részében már nem mulattam ilyen jól.

Kezdjük rögtön a lezárással.

SPOILER!!!!!!

Ami igazából nincs!!!

Van egy A, illetve egy B, verzió is, de valahogy egyik sem zárja le igazából a történetet, sőt, a történet végére talán csak egy dologra kapunk magyarázatot és ennyi. Minden más a levegőben lógva hagy. Például mi van Endre volt barátnőjével? Mi van Alexaval??? Egyszerűen semmi fajta választ nem kapunk ezekre és ez nagyon felhúzott. Hiszen gyakorlatilag a könyv így számomra olyan mintha megfogták volna és elvágják valahol a felénél. Mintha gyorsan kellett volna, hogy vége legyen.

A másik. Endre…

Már alapból a könyv elején nem volt nekem egy szimpatikus karakter, már amikor tudta, hogy az a rib… Alexa miket művel is hagyta az egészet a picsába. Ráadásul valahányszor felbukkant mellette egy csinosabb nő ő már azt képzelte, hogyan gyűrné vele össze a lepedőt. Ja és úgy, hogy ő azt mondta a volt barátnőjének, hogy szereti… Na most ha valóban így lenne, ahogy azt a könyv elején nagyban hangsúlyozta is, akkor maikor Alexa megtámadta Kingát érdekli, hogy vele meg mégis mi van és nem bújik ágyba azonnal a másik csajjal… Engem nagyon idegesített. Egyszerűen nem tudtam szánni, vagy azt mondani, hogy jaj szegényke milyen rossz neki, hogy összeszámolva négy nő hever a lábai előtt és majdnem mindegyik idióta, megszállott vagy flúgos…Talán Kinga és Zseiky voltak egyedül szimpatikusak az egész könyvben.

Nagyon kíváncsi vagyok lesz-e folytatása a könyvenk, mert elég sok szál maradt elvarratlan a végére.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Kell egy pont az ember életében, amihez tudja kötni a jövője alakulását. Olyan ez, mint egy hajó vasmacskája. Ha akarod, megállít a hullámzó vízen, hogy kitaláld, merre is haladj tovább.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s