Mindig karácsony

Tartalom:

„Karácsony. Káprázatos fények az utcákon, készülődés az ünnepekre, tolongó emberek a plázákban.

A bevásárlóközpont forgatagában, december 23-án három lány egymás mögé kerül a mozgólépcsőn, éppen akkor, amikor egy prank videónak köszönhetően 14:59 perckor hirtelen leáll a szerkezet.

A Mindig karácsony Anna, Luca és Bogi történetét meséli el, akiknek látszólag semmi közük egymáshoz, sorsukat mégis ezernyi láthatatlan szál köti össze karácsonykor.”

Nincs karácsony Kevin nélkül!

Ahogy nálam nem lehet ünnep karácsonyi könyv nélkül sem. Így amikor megtudtam, hogy megjelenik az írónő újabb könyve ráadásul ennek az ünnepnek a témájára, azonnal eldöntöttem, hogy meg van a karácsonyi olvasmányom!

Leiner Laura Bábel könyvéből már megszoktam, hogy az írónő a valós hangulatot adja át mindennek, legyen szó egy fesztiválról amikor szakadó esőben, nyakig sárosan kell átkelned egy sártengeren, vagy a karácsonyról amikor mindenhonnan üvölt a karácsonyi zene és te december 23.-án bent vagy a plázában a legnagyobb embertömegben és közben magadban mondogatod, hogy béke és szeretet miközben letarolnak, tolonganak és neked nem kéne kinyírni senkit a környezetedben. Legalább is én így szoktam.

A könyv tökéletesen bemutatja milyen is az igazi karácsony és a karácsonyi hajtás és az tetszett benne a legjobban, hogy mindezt több szemszögből mutatja meg nekünk, valamint azt milyen több körben megünnepelni ezt az ünnepet. Hiszen láthattunk itt csonka családot, teljeset és kicsit furát is, de nekem ez nagyon tetszett benne.

Azonban…

Most egy kicsit csalódtam. Mert hiába volt meg a jó hangulat, a poénok és érdekesség a könyv semmilyen formában nem akart nekem átjönni és lassan már azt kellet mondanom a vége felé, hogy nem bírom kiolvasni, mert egyszerűen annyira nem kötött le, hogy az már fájt. Pedig nem ezt vártam sajnos. Eddig ez volt az írónőtől az első olyan könyvem ami nem tetszett, pedig a Bábel-nál is nagyon féltem, hogy nem fog átjönni a könyv, mivel még életemben nem volt fesztiválon és valljuk be már nem vagyok tizenhat éves sem. De ahhoz képest az a könyv levett a lábamról és beleszerettem. Épen ezért vártam annyira az újabb alkotást amit sajnálok kimondani, de nagy csalódás volt számomra.

Kellően karácsonyi és kellemes, vicces és érdekes, de ezen kívül számomra semmit nem tudott felmutatni és ezt nagyon sajnáltam.

De ettől még nem szegi kedvem, hogy olvassak továbbra is az írónőtől, hiszen attól még remek könyveket ír, ha ez most nekem nem is tetszett.

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!

Kedvenc idézetem a könyvből:

„A telefonjuk nélkül egy új világ nyílt meg számukra. Úgy hívják, hogy valóság.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s