Micsoda fény!

Tartalom:

“A ​szerelem mindent legyőz? Sierra szeretné megérteni. Caleb szeretné jóvátenni. Együtt rátalálhatnának az igaz szerelemre – ha elég bátrak ahhoz, hogy elfogadják, ami történt. Keserédes történet az első szerelemről, a megbocsátás erejéről és a második esélyekről. Arról, hogyan lásd meg a másik valódi személyiségét. Sierra csak átmenetileg lakik a városban: a családjával minden évben eltöltenek itt egy rövid időszakot. Ez idő alatt a lány megpróbál érzelmileg távol maradni a fiúktól – Caleb pedig épp azon dolgozik, hogy megbocsásson önmagának, miután egy szörnyű tettet vitt véghez. A fiú szerint: mindenkinek lehet néha rossz napja. De csak akkor kezd el hinni ebben igazán, miután megismerte Sierrát.”

Micsoda borító, micsoda történet!!! Egy igazi karácsonyi klasszikus.

Nagyon a szívemhez nőtt ez a történet, nem csak az egyik kedvenc ünnepem miatt is, hanem azért mert egy csodás cselekményt mesél el.

Fantasztikusan írja el, milyen is egy fenyőfarmon felnőni, amikor mindened azok a fák. amiket te ültettél, gondoztál és végül látod ahogy kiválasztják. Celeb-nek hála Sier-ra még azt is megláthatta hova kerülne hőn szeretett fái. Számomra az egész könyvet belengte a karácsonyi hangulat és szinte az orromban érzetem a fenyő illatát mindvégig. Az pedig, hogy nem csak mások, de a saját magunk megbocsátása köre helyezte a sztoty-t, szerintem csak még csodálatosabbá tette, hiszen a karácsony nem csak az ajándékozásról, hanem a megbocsátásról és a szeretéről szól.

Imádtam benne a kis írói üzeneteket amiben a szerző leírta éppen mit miért tett a könyvébe, vagy hogy az egyik szereplőjét kiről mintázta.

Kedvenc idézetem a könyvből: “-Az emberek úgy is azt fogják gondolni, ami jólesik nekik. És nekem ezt kell elfogadnom – mondja. -Harcolhatok ellene,de nincs értelme, és csak kimerülök. Megsértödhetek és szenvedhetek, de az sem tesz jót. Vagy gondolhatok az egészre úgy, hogy az ő bajuk ha kizárnak az életükből.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s