Megtört herceg

Tartalom:

” Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.  Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.  Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.  Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.  Talán igaza van.”

Oké… Mi a franc????

Ezzel az egy mondattal le tudom írni a könyvet. Annyi akció, vágy, szenvedély, düh, bánat, szerelem és szerintem még sorolhatnám mennyi érzelem vegyül össze benne. Szinte hihetetlen az egész és alig tudom felfogni mi minden történt, csak kapkodom ide-oda a fejem és próbálok válaszokat keresni, de azokat csak a következő könyvben kaphatom meg ami kikészít mert még nem lehet előrendelni sem!!!!

Egyébként… Nem semmi. Hozta az első könyv sikerét sőt, annál jóval többet is. A szereplők lenyűgöztek. Ella harciassága, Reed érzelmei, Easton megnyílása szinte sokként ért, az ikrekkel még mindig nem tudom mi van.

Gideon titkai, Callum pedig lenyűgözött! (pedig azt hittem, hogy vak)

Nem tudom ki fogom-e bírni, hogy meg lehessen szerezni a harmadik részét és még van két második is!

Kedvenc idézetem a könyvből: ” Hölgyeim és uraim, a Royal família szétesett.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s