Megsebzetten

Tartalom:

” Jason ​Kleyton élete legjobb döntését hozta, amikor barátjával, Joe-val megalapította a J&J divatházat. Mindennapjainak egyhangúságát váratlan fordulat borítja fel, amikor titkárnői állásra jelentkezik nála Katlyn, a nő, aki évekkel azelőtt megbántotta, és akihez ennek ellenére még mindig erős érzelmek kötik. Jason fejében egyetlen gondolat jár: végre válaszokat kaphat a rengeteg elhallgatott kérdésére.

Katlyn Ellison élete kezd egyenesbe jönni, amikor elfogadják a jelentkezését a J&J divatház titkárnői állására. Úgy gondolja, ez lehet az új kezdet, ami véget vet addigi boldogtalanságának. Az állás viszont nem várt bonyodalmat hoz számára, mert szembesülnie kell a ténnyel, hogy Jason a főnöke.

Kezdetét veszi kettejük harca, amiben a másik körül keringve csatároznak egymással, de a szerelem és szenvedély, ami évekig ott rejtőzött bennük, most ismét lángra kap, és azzal fenyeget, hogy elemészti őket.

Küzdelmük során akadályokba ütköznek. Vajon képesek lesznek elhárítani őket, vagy még nehezebb helyzetbe kerülnek?

Egy élet. Két megsebzett szív. Egy szívszorító küzdelem, ami fájdalmával az őrületbe kerget.”

Azt a rohadt….

Oké, először is leszögezném, hogy ez a könyv totálisan felkavart és kikészített. Bár az első könyve az írónőnek nem tetszett, nem tudtam vele átlényegülni, ez a könyve most akkorát ütött nálam, hogy azt alig tudom szavakba önteni. Már amikor még nem volt kiadva a könyv, az írónő átküldte nekem a Prológust, h9gy mit szólok hozzá, mert kíváncsi volt a véleményemre amit én innen is szívből köszönök neki és azt is, hogy bár az első könyve nálam nem aratott osztatlan sikert, mégis megbízott bennem és így is megkért, hogy olvassam el a második részt! A prológus amikor elolvastam kiütött. Azonnal írtam is neki, hogy ez baromi jó lett és minél gyorsabban legyen kész a könyv, mert így nem hagyhat itt, hogy ezt most felvezette és nem tudok semmit. És a várakozásom meghozta a gyümölcsét.

Első könyvét még tizenhat évesen írta és ezen a második nagyon látszódik a fejlődés, főleg azért mert nagyon mély és fájdalmas témákat tár elénk, mindezt meglepően élethűen amit nem tudtam hová tenni. Nagyon meglepődtem rajta, hogy ennyire elénk tudja tárni ezeket a fájdalmas és szívbemarkoló részeket és pontosan ezért volt olyan jó a könyv. Én imádtam minden sorát, fantasztikus írás és az, hogy ennyire életszerű és magával ragadó szerintem csak még jobbá teszi!

A könyv tökéletesen bemutatja milyen is az amikor igazán szeretsz valakit. Akivel minden bánatod megosztod és minden fájdalmadat is, ő pedig ezek miatt nem lök el, hanem ugyan úgy szeret mint eddig.

Továbbá bemutatja milyen az, ha az ember totál padlón van és van miért felállnia. Hihetetlen kitartást és küzdelmet tanúsít maga a történet és a főszereplők is, hiszen rengeteg mindenen mentek keresztül, sok fájdalmat kaptak az élettől.

Számomra a lezárása nagyon megrázó volt, az elején még nagyon örültem aztán a padlóra küldött, sírtam ls kiakadt, hogy “Még ezt is meg kellett élnie szerencsétlen csajnak, tényleg?”. De aztán ismét reményt adott.

Én nagyon imádtam, szerintem egy nagyon elgondolkodtató és szívbemarkoló könyv ami fontos dolgokat mond el számunkra és megmutatja, hogy még a padló legmélyéről is képesek lehetünk, ha van miért/kiért küzdeni, mindig fel kell állni!!!!!

Köszönöm az írónőnek ezt a fantasztikus élményt!

Kedvenc idézetem a könyvből: “-Mert néha ott keressük a menedéket, ahol a legfőbb fájdalmat kaptuk.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s