Megkopott ​korona (A Royal család 3,5)

Tartalom:

“Gideon Royal két évvel ezelőtt, egyetlen hiba miatt elveszítette álmai szerelmét. Azóta megcsömörlött, közönyössé vált, és belekerült a zsarolás, a szívfájdalom és a veszteség végtelen spiráljába. Amikor egyetemre került, azt remélte, mindent újrakezdhet. Ám a sors másként tervez, és ismét az útjába sodorja Savannah Montgomeryt.

Savannah úgy hiszi, nincs már visszaút Gideon árulása után.

A fiú azt reméli, téved.

Megbocsátás. Remény. Megváltás. Gideon megfogadta, hogy visszaszerzi a lányt, aki elrabolta a szívét. És ha egy Royal elhatároz valamit, a végsőkig elmegy, hogy valóra váltsa.

A szédítően népszerű Royal családban mindig történik valami.

Hagyd, hogy kiragadjon a hétköznapokból!”

Nem csak a Royal fiúk tesznek tönkre. Ez a sorozat is!!!!

Amikor megtudtam, hogy kiadják a 3/5 kötetet madarat lehetett volna velem fogatni. Alapból nem akartam, hogy véget érjen, hiszen a Royal fiúkból sosem elég… És amikor elolvastam, hogy ez a rész most Gid-ről fog szólni nagyon kíváncsivá tett, hiszen az előző részekből róla nem túl sok mindent tudtunk meg, alig találkoztunk vele, de azért nem maradt előttünk rejtve semmi arról milyen is volt az ő élete és most ezt a könyvet olvasva még több dologra fény derült számomra és nagyon örültem, hogy sokkal több infót kaphattunk meg nem csak róla, de a családról, a múltról és a jelenről.

A történet alapból két síkon játszódik a jelenben és a múltban, valamint két szemszögből is megismerhetjük ezt ami nekem külön tetszett.

Furcsa volt úgy a jelenben lenni, hogy tudtam mi zajlott régen a múltban, de egyáltalán nem unalmas, hiszen itt is jöttek újabb csavarok amik kimutatták a foguk fehérjét. Mi az, hogy Stev…???? Azt hittem az a fejezet már régen lezárult például erre tessék…

Összességében én ismét imádtam, egy tökéletes kis kiegészítő kötete ez a sorozatnak, annyit sajnáltam benne, hogy ilyen rövid. Én azért még olvastam volna ugyan úgy három könyvet még róluk is.

A következő kis részben ha minden igaz Easton lesz, az egyik kedvenc Royal-om és már nagyon várom! Kíváncsi vagyok milyen lesz az ő története a saját szemszögéből, milyen új infókat tudhatunk meg és, hogyan folytatódik ez az egész?

Miért van az, hogy egyszer minden jónak vége szakad????

Kedvenc idézeteim a könyvből:

„– Gid – háborog. – Miért nem húzol be egyet, amikor valami hasonló hülyeséget készülök mondani?

– Mert megfájdulna a kezem.

– Egy ütéstől?

– Nem, hanem mert egész nap hülyeségeket hordasz össze.” „-Király lenne, ha le tudnánk magunkat sz… . Asszem, ki sem lépnék otthonról. Ettől vajon meleg lennék? Vagy vérfertőzést követnék el?”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s