Meghasadt valóság

Tartalom:

” Te mit tennél, ha a saját emlékeidben sem bízhatnál? Sophia Santillo látszólag nyugodt és egyhangú életet él Nápolyban, ám a felszín alatt megannyi szörnyű titkot őriz. A csontig hatoló fájdalom és rettenet még annyi év után is uralja életét. Egészen addig, amíg nem találkozik a sármos üzletemberrel, Nico Bellonival. Vajon a férfi méltó lesz rá, hogy a lány megossza vele riasztó múltját? Sophia biztos abban, hogy soha többé nem kell szembenéznie a szörnnyel, aki tönkretette az életét, ám egy telefonhívás minden reményét lerombolja: bántalmazója újra szabad. Hiába szentelt éveket arra, hogy feldolgozza a történteket, minden újra összeomlik körülötte. Főleg, miután fény derül a valódi igazságra. Ki a titokzatos szörnyeteg, és mi köze a lányhoz? Mi zajlik egy pszichopata fejében, és hogyan lesz egyáltalán valakiből gyilkos? Milyen mértékben befolyásolja a környezetünk, hogy mivé válunk? Ludányi Bettina legújabb regénye megmutatja, hogy nem hihetsz a szemednek és nem bízhatsz az emlékeidben. Egy izgalmakkal, titkokkal és kérdésekkel teli világba kalauzolja el az olvasót, ahol semmi sem valódi, semmi sem igaz. Csupán egy hazugság része. Egy meghasadt valóság. Húzd ki magad, szegd fel az állad és küzdj! Különben összetör a valóság. “

Oké. Először is. Mi a f…??????

Ez a könyv, pontosabban a vége annyira lesokkolt, hogy még csak pár perce olvastam ki, de még mindig nem tudok felocsódni!!!! És tudom most nem valami választékos a szóhasználatom, de erre nem tudok mit mondani, csak azt, hogy mi a f…?????

Nem spoilerezek, de a vége számomra akkorát ütött, hogy K.O.-val kiütött, d eteljesen.

Oké. Kezdjük az elejéről!!!Az alap koncepciót imádtam! Mindig is érdekelt a pszichológia, bár sajnos sosem ástam bele magam eléggé amit egy kicsit azért bánook, de mindig jó olyan könyveket olvasni amiknek ez az alapja hiszen innen is sokat lehet tanulni.

A kérdéskör amit leginkéább foglalkoztat az a pszichopata, vagy elmeháborodott kör és valami hihetetlen módon fejti ki a betegséget és mutatja be milyen egy ilyen ember mellet felnőni.

De aztán…

Jön az első csavar, aztán a második, végül a harmadik és a könyv végén csak pislogtam, értetlenül, hogy most mi van????

Próbáltam felfogni az egészet és nem azért mert annyira értetlen az egész, hanem pont azért mert annyira jó, hogy aszinte beleőrültem. Elringat minket egy kellemes kis mesébe és aztán úgy adagolja a pofonokat, hogy nem győzünk felállni. Az eglészben a legérdekesebb a karakterek voltak, de egyszeráűen nem merek sokat mondani róluk sem mert akkor hatalmas betűkkel kellene hirdetnem a (spoiler) szót, de ez a könyv úgy is megérne egy misét.

Hihetetlen, hogy az írónő mennyire mélyen beleásta magát ebbe a témakörbe, mindezt úgy, hogy Ő maga sem a téma szakértője csak jól utána járt. Ami miatt hatalmas elismerésem neki!!!!

Összességében!

Imádtam, de nagyon össze is zavart egyben és még mindig a hatása alatt vagyok. Remélem este tudok aludni mert lehet ez a dolog annyira megfogott, hogy még este is ezen fogok kattogni!!!

Kedvenc idézetm a könyvből: ” Ahogy Stephen King mondta: “A szörnyek igaziak, és a szellemek is léteznek. Bennünk élnek, és néha ők győznek.” “

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s