Londonban bármi megtörténhet

Tartalom:

” A tizenhét éves Sunny kapcsolata elég furcsán ér véget: kap egy képet a mobiljára, amin a barátja egy másik lánnyal csókolózik. Más ilyenkor talán összeomlana, de Sunny más megoldást választ. Ami ezután következik, az egy tizenkét órás őrült hajsza robogóval London körül, ami este 8-kor indul a Crystal Palace-nél (olyan messze a civilizációtól, hogy még a metró sem jár arra), át Camdenen, Shoreditch-en, a Sohón, Kensigtonon, Notting Hillen… és reggel 8-kor ér véget az Alexandra-palotánál.”

Egy lány aki végre kikerült túlságosan is féltő anyja karmai közül egy hétre.

Egy hatalmas és fárasztó kaland egy éjszaka alatt. “De vajon egyetlen éjszaka megváltoztathatja-e az ember életét? Azt hiszem, igen. Vagy legalábbis megváltoztathatja az irányt, amerre az élete tartott. Időre van szükségem, hogy ezt végiggondoljam. Hogy megszokjam, hogy úgy élem az életem, mintha minden nap vasárnap éjszaka lenne. De bizonyos dolgok mindig változatlanok maradnak. London, szeretlek!” London en is szeretlek! És úgy gondolom igen, tényleg megváltozhat.

Sunny nagyon menőn viselkedett, de az, hogy csak a bosszú miatt végig futkosva London-t szerintem nem volt felnőttes döntés. De örülök, hogy kiderült az igazság és végül minden rendben jött. Új barátok, új kalandok szövődtek bele a történetbe.

Szeretem Londont, de a könyvvel valahogy nem jött át a hangulata. Olyan volt inkább mint egy 24 órás folyamatos futás és néhány elmosódott paca. A francia mondatokat meg jó lett volna lefordítani, mert sajnos semmit nem értettem belőlük 😦 A végére pedig egy elcsattanó csók nagyon jó volna

De amúgy egy nagyon jó kis történet.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“LONDON Egy nagyváros, ahol nyolcmillió ember lakik. Nyolcmillió élet. Nyolcmillió történet. Ez csak az egyik közülők.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s