Küzdj velem

Tartalom:

“Két ​ellentétes világ és egy szenvedélyes szerelem. Egy bokszoló, Derek Deckart, aki elismert sportember, és persze igazi nőcsábász. Egy férfi, akit körülvesz a csillogás, akinek mindene megvan, amire egy férfi vágyhat. Az élete azonban teljesen megváltozik, amikor megismerkedik Naomival. Két ellentétes ember, két ellentétes világ, ami bizony hamar megmutatkozik. Naomi nem tudja elfogadni Derek brutális világát. Ám a kettejük között lévő vonzalom annyira erős, hogy a határok, melyek elválasztják őket egy napon elmosódnak. Izgalmas és szenvedélyes szerelem alakul ki köztük és mindkettejük élete megváltozik. Mikor azt hinnék a boldogság örök, a sors közbeszól, és egy tragikus napon minden megváltozik. A boldogság szertefoszlik és álmok hullnak darabokra. És az igazi küzdelem még csak most kezdődik… Feladhatjuk-e az álmainkat, vagy önmagunkat azért, hogy a másik boldog lehessen? Küzdhetünk-e akkor is, ha minden elveszett, amit egykor szerettünk?”

Mi maga a küzdelem?

A tenni vágyás?

Az, hogy egy cél lebeg a szemünk előtt, ami lehet egy trófea, egy előléptetés, de lehet az is, hogy 10 kiló mínuszban legyünk. De a cél elérésének ára van! Nem elég akarnod, tenned kell érte minden erőddel és azok akik az utadba állnak, vagy megpróbálnak magukkal rántani a mélybe, ne foglalkozz velük! Ők már alattad vannak!!!

A küzdelem számomra nem más mint színtiszta akarta. Hiszen ha fejben eldöntöd, akkor már szinte nyert ügyed van. Csak vágj bele! Egyszer élünk! Vagyis állítólag, de ebbe most, szerintem, ne menjünk bele! Mire vársz hát még?

De vajon tudsz küzdeni az érzéseid ellen?

A Küzdj velem egy igazi motiváló könyv, amely azt mutatja meg, hogy ha igazán akarjuk és harcolunk érte, bármit megkaphatunk!

A könyv vége felé jött nekem át az igazi mondandója ennek. Amikor tényleg küzdöttek mind a ketten és nem a ringben! Abban az életben ami olykor kemény és kegyetlen, de ha van valaki melletted aki segít, akkor semmi sem lehetetlen!

A könyv nekem igazából a vége felé lett a legizgalmasabb. Ahogy megtörtént a tragédia és Derek egy roncs lett, sajnos nem csak érzelmileg. Az érései teljesen érthetőek voltak, hiszen hatalmas dolgok történtek vele, egyik a másik után amelynél az egyikkel sajnos nem tudott mit tenni, de a többit az saját magának okozta. A saját hibája volt. De amikor eldöntötte, hogy Ő márpedig küzdeni fog, az igazi megpróbáltatás volt számára. Mindent feldolgozni és FELÁLLNI!!!

Kedvenc idézetem: “Ha valamit nagyon akarunk, és tiszta szívből harcolunk érte, nyerhetünk. Mert küzdelem nélkül nincs győzelem, és mert van, amiért megéri küzdeni!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s