Irány Hollywood

Tartalom:

„Zoé egyetemre jár, másról sem szól az élete, mint tanulásról és vizsgákról. Egy nap a barátnője, Hanna megkéri, hogy ugorjon be helyettesíteni őt egy bárba, ahol pincérnőként dolgozik. Zoé tudja, ha nem teszi meg ezt a szívességet, akkor a barátnőjét kirúgják, ezért segít neki.

Jake Bartlett híres amerikai filmcsillag, és egyben sikeres hollywoodi producer is. Egy olyan pasi, aki falja a nőket, és akiről az egész világon fiatal lányok milliói álmodoznak. Jake Magyarországon forgat, és épp a barátaival iszogat egy bárban, amikor beszélgetés közben felmerül egy érdekes téma. A többiek szerint a kasszasikerhez egy befutott sztárt kell szerződtetni. Jake-nek viszont erről más a véleménye. Szerinte egy jó filmhez egy jó sztori kell, és bárkiből, akár egy hétköznapi lányból is fél év alatt sztárt lehet csinálni, még egy olyan csajból is, aki nem beszél angolul.

Jake a saját csapdájába esik. Fogadást kötnek a barátai, hogy nem tudja mindezt megvalósítani. A terv az, hogy kiválasztanak egy lányt, akiből Jake-nek sztárt kell varázsolnia. Egyetlen kikötés van: nem fekhet le a lánnyal, mert ha igen, bukja a film teljes bevételét. Jake belemegy a játékba, mert túlzottan is bízik magában. De arra nem számít, hogy Zoét választják ki a szerepre, azt a lányt, akivel reggel a parkolóban jól összebalhézott, akivel zsigerből utálják egymást, és akivel ennek ellenére is egyre jobban vonzódnak egymáshoz.

Hat hónap veszi kezdetét, amikor is meg kell tanítania a lányt angolul, meg kell tanítania színészkedni, filmben szerepelni, hogy megnyerje a fogadást és bebizonyítsa: bárkiből lehet sztár. Az első pofont akkor kapja, amikor Zoé közli vele, hogy nem vállalja. A másodikat akkor, amikor rájön, beleszeretett a lányba. Mit csinálsz, ha egy nő annyira vonz, hogy egy idő után felteszed magadnak a kérdést: mi a fontosabb, a pénz vagy az, hogy ő a tiéd legyen?”

Szóval…

Nagyon vártam már ezt a történetet Anitától. Az összes könyvét olvastam, az Álmodtam már rólad sorozatot többször is és egyszerűen padlót fogtam tőle. Annyi izgalom, kaland és szerelem volt benne, hogy teljesen fölpörgetett. Azóta is az, pontosabban a második és a harmadik részek a kedvenceim a könyvei közül.

Azonban most egy kicsit csalódtam.

Alapból nekem nagyon tetszett ez az egész történet, magával ragadott, de egyben le is nyomott mert a végére egyszerűen csak azt éreztem, hogy ennyi volt???

Nem éreztem benne azt a pluszt ami miatt odaszögezett volna a lapokhoz. Sajnos csak egy tipikus történetnek éreztem amiben ismét van egy átlagos csaj, egy fullos pasi és az elején a csaj nem akar semmit a pasitól, aztán beleszeret, a pasi minden áron meg akarja du… és meg sem hallja azt a szót, hogy nem. Sajnos a szereplők egyáltalán nem voltak szimpatikusak, mintha skatulyából rántották volna ki őket és a könyv végéig azt vártam, hogy történjen már végre valami nagy dolog! Ehhez képest a végére történt is, egy kicsi és ennyi…

Nem éreztem magamnak a könyvet, őszintén kicsit untatott is, hiszen semmi mást nem olvastam benne csak a pasinak folyamatosan görcsben van, a csaj pedig csak azt a szót ismeri, hogy nem. A végére persze kimodnta az igent, de ennyi.

Anita könyveiben eddig én mindig megtaláltam az izgalmat, sosem éreztem azt, hogy ez a story is csak egy átlagos kis szerelmi történet, hiszen azokban mindig történt valami ami miatt nem eresztett a könyv, és ami miatt már harmadjára olvastam végig az Álmodtam már rólad sorozatot.

Ebből a könyvből számomra sajnos hiányzott az a bizonyos plusz és energia. Szép történet, gyönyörű és érdekes, hiszen megmutat pár kulissza titkot is, de sajnos ennyi.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s