In-dia-dal

Tartalom:

“Földes Flóra a kétgyermekes elvált nők, szokványos életét éli. Miközben minden területen igyekszik helytállni.

Életének mozaikjai mintha furcsa mintázatba kezdenének összerendeződni. Egy új élet reményében, és egy ősi jövendölés szavát követve elszántan felkerekedik, hogy beteljesítse sorsát. Indiába utazik, ahol misztikus templomok, egzotikus teaültetvények, meseszép lagúnák közt elképesztő kalandokba keveredik barátnőivel és végül egy férfi karjaiban köt ki.

Vajon hogyan alakulhat egy esélytelennek tűnő szerelem? És meddig érdemes elmenni érte?”

Egy igazi kis útikalauz.

Aki szereti a romantikát, illetve szeretne tanulni egy kicsit egy másik országról, milyen ott az élet, a kultúra, az emberek, mi annak a lepénynek a neve amit ott esznek és mikor? Akkor nagy szívvel ajánlom ezt a könyvet, hiszen önmagában nem csak egy kis szerelmi történet, tele varázslatos helyszínekkel és tanulsággal. Hanem olyan mint egy kis segítség.

Ha valaki szeretne jobban belelátni Indiába és saját magába, akkor bátran fogja a kezébe a könyvet és jó utazást!

Vágj bele!

A könyv egy felszólítás is, ami azt hangoztatja, hogy ha valamit meg akarsz tenni, meg akarsz ismerni akkor ne habozz vele hanem valósítsd meg! Tegyél érte, hogy létrejöjjön! Minden csak rajtad múlik! Illetve légy hálás azért amid van és ne szomorkodj. Egyszer mindennek eljön az ideje, csak vár ki. Lehet most valakivel nem lehetsz együtt, de ha türelmes vagy előbb-utóbb minden megtörténik. Csak higgy benne.

Engem valahogy jobban megfogott a könyvben a kultúra bemutatása, hogyan gondolkodnak ott az emberek. Egy valami például nagyon érdekelt, hogy szegény özvegy feleségekkel mi lesz miután meghalt a férjük. Teljesen más élet, amit talán Európai fejjel fel sem tudunk fogni.

Varázslatos és kicsit veszélyes, félelmetes, de lenyűgöző. Számomra ez India, ahogy a könyv által megismerhettem kicsit.

Kedvenc idézetem a könyvből:

„Mondd, zokogtál már úgy istenigazából? Tudod, az a belehalós fajta, amikor minden mindegy, amikor csak ömlik belőled, mint a kiáradt folyó, visszafordíthatatlanul, s képedbe köpi a bizonyosság, hogy soha többé nem lesz már az, ami előtte volt…” „Ha egyszer valaki úgymond jóslást kér, vagy akár csak bele akar tekinteni a múltjába vagy a jövőjébe, az számoljon vele. Ha tetszik , ha nem , onnantól kezdve az bele fog szólni az életébe. Ha már meghallgatom, az azt is jelenti, felvállalod, és viseled a következményeket. „

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s