IN-DA-LIA

Tartalom:

“Földes Flóra életét egy olasz cégtulajdonos, egy bogaras öreg hölgy és egy bimbózó szerelemi kaland borzolják. A múlt fájdalmas sebeit semmiképp sem szeretné feltépni, így eltökélt szándéka, hogy nem fog találkozni többé régi szerelmével, Ravival.

Minden akarata ellenére a sors újra Indiába vezérli. Az egyszerre modernizálódó és hagyománytisztelő ország indaként fonja körbe útja során. A színes holi ünnepség váratlan meglepetését csak tetézi a rádzsásztáni forgatagban egy misztikus útszéli bölcs felbukkanása, ami elrepíti egészen a templomi Bharatanatyam táncosnők világába. De ki az a titokzatos Lia, és vajon mi köze lehet Flórához? Hogyan szolgálják istent a dévadászik a szentséges szexualitással?

Előző életeink olykor kihatással lehetnek a jelenünkre. De mit kezdhetünk ezzel az ismerettel? S mi végre érkeztünk a világba? A szálak kibogozásához mindig ott állnak az igaz barátok. Akiknek élete, hol bohókásan, hol drámaian, de akaratlanul is összefonódik a magyar városka macskaköves, virágos kis terén.”

Egy csodás második rész ami ismét visszarepít Indiába!

Ismét köszönöm az írónőnek a bizalmat és ezt a csodás könyvet!

Indulok Indiába!

Engem már nem csak a kultúra, de maga az ország is nagyon vonz, főleg, ahogy itt a könyvben bemutatásra kerül és bár ennek a helynek is meg vannak a maga szépségei és árnyai egy teljesen új helyet felfedezni hatalmas élmény és kaland amit főszereplőnk már másodjára élhet át. Kicsit irigy is vagyok rá.

India bája a titokzatosságban és abban rejlik, hogy mindenki igazából másképp látja magát az országot, másképp tapasztalja meg, más dolgok ejtik rabul benne. És ahogy olvastam a könyvet olyan volt mintha én is a bűvkörébe kerültem volna, szinte hallottam hívó szavát.

Maga a könyv főleg azért is tetszett mert olyan témákat boncolgat amik engem is nagyon elgondolkodtatnak és foglalkoztatnak. Ilyen például a halál utáni élet kérdése, vagy az előző életek boncolgatása ami mind-mind szépen kifejtésre kerülnek a történetben a főszereplőnk által. Engem ez a rész nagyon megfogott hiszen sok érdekes és izgalmas dolgot tudhattam meg a könyv lapjai által amiért külön köszönet.

Még egyszer köszönöm az írónőnek az élményt!

Kedvenc idézetem a könyvből: “– Mert értsétek meg: dévadászinak lenni valódi kegyelem. A dévadászi egy szerető, aki tökéletesen ismeri a testet, annak energetikai gócpontjait, az érintés mibenlétét, a légzés fontosságát. A dévadászi egy gyógyító, aki a férfiaknak nemcsak a fizikumát, de a lelkét is képes meggyógyítani. Ismeri a betegségekre való főzeteket, orvosságokat. Szavaival képes lecsillapítani a lélek háborgását, lecsapolja a fájdalmat, s erőt tud adni annak, akit talpra kell állítani. De a dévadászi elsősorban papnő. Legfontosabb feladata, hogy a testet a tudatosság legmagasabb megtapasztalásába juttassa. Oda, ahol a férfi és a nő már nem egymás testi vágyából táplálkozik, hanem az univerzum egységébe szeretnének beleolvadni. Energiáikat e célból egyesítik, mert tudatában vannak, hogy csak együttes erővel érhetik azt el. […] Lányok! Ezért szolgáltok ti ebben a templomban. Ez a ti életfeladatotok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s