Igazán szerelem

Tartalom:

„Rendes körülmények között ez a fiú és ez a lány még csak össze sem futna.

A srác neve Oakley Ford. A tinik bálványa, menő popsztár, híres filmsztárok csemetéje, akiért lányok milliói bolondulnak… és megrögzött rosszfiú. Az ember azt gondolná, hogy az élete kész diadalmenet, de a magánélete széthullóban, a dalszerzésben elhagyja az ihlet, a bulvársajtó a botrányaitól hangos. Oakley menedzsmentje úgy dönt, hogy közbelépnek. Az eredmény: teljes imázsváltás, és egy állandó barátnő, akit azért szerződtetnek, hogy megmutassák a rajongóknak, vége a balhés időszaknak.

A lány neve Vaughn Bennett. Tizenhét éves, csupaszív, gondoskodó testvér, részmunkaidőben pincérnőként dolgozik. Maga a megtestesült hétköznapiság. Normál körülmények között soha nem vállalná el a feladatot, de a családja megélhetési gondokkal küzd, így nem sok választása marad.

A pénzért cserébe, amit öccsei tanulmányaira fordíthat, Vaughn elviseli a fura hollywoodi partikat és a gondosan kitalált Twitter-üzeneteket. Az orruknál fogva vezeti a lesifotósokat és a rajongókat. Néha talán már önmagát is.

Mert amikor a hétköznapi szabályok érvényüket vesztik, nem tudni, mit diktál az ember szíve…”

Nem egy Royal fiúk, de új kedvenc született Erin Watt-tól!!!!

A Royal fiúk is teljesen tönkretettek, ahogy az író újabb könyve is ami hozta az előző sorozatból ismert humort, drámát és betekintést a bársonyfüggönyök mögé amit mindig is imádtam az írótól és a kiadó rubinpöttyös könyveitől is. Valahogy az igazságfeltáró története nekem sokkal jobban tetszenek, hiszen ez a könyv is lehetett volna olyan, hogy cukormázas, gyönyörűség, minden vidám és happy, nincs semmi gond, szárnak lenni csupa móka s kacagás, és ehhez képest kaptunk egy olyan pofont a való élettől, hogy én még most sem térek magamhoz.

Betekintés egy sötét s komor világba, ahova bejutott a fény!

Az író tökéletes belátást enged számunkra a színfalak mögé, megmutatja a világ komor és ilyesztő arculatát, de ugyanakkor megmutatja, hogy még a legsötétebb helyekre is képes beszökni a napfény. Ezt imádtam annyira a másik sorozatában is. És ahogy párhuzamot állít. Hiába a pénz, a fényűzés, hogy megkaphatsz bármit és bárkit, ha ez az egész neked rossz. És itt is van kiút!

Imádtam a történetben a szereplőket mivel egyik sem volt felszínes vagy klisés amilyennek először tűntek, vagy ahogy gondolnánk. Adódik egy átlagos csaj, egy stár és mindkettőről kiderül, hogy sokkal többek ezeknél a jelzőknél, ráadásul azt szeretem az íróban még, hogy a főszereplőit sem egysíkúra írja meg. Hiába van nekünk egy főszereplő lányunk, ő nem csupa jóság, ő is követ el hibákat, fejlődik és tanul folyamatosan amit imádok. Vagy itt van nekünk a tökéletes pasi. Kigyúrt test… talán tovább nem is kell mondani, hiszen valakinek már ez is elég. Nem minden ez. Ő is bizonyított és nem csak abban, hogy mennyit változott, hanem abban is, hogy igazából előtte is milyen ember volt. Megtudhattuk a múltját, hogy mi alakította.

Folyamatosan meglepett ami nagyon tetszett és mert ilyet bevállalni ami kitűnő.

Még több könyvet az írótól!!!!!

Ennek a történetnek nincs folytatása?????

Kedvenc idézetem a könyvből: „-A nagy szerelem tisztítótűz. Az összes hülyeséged a lángok martalékává lesz, és jobb emberre válsz tőle.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s