Igaz gyöngyök

Tartalom:

“Lélekmelengető történetek az ezerarcú szeretetről

Ki ne szeretne a rohanó, kapkodó világunkban olykor megpihenni néhány pillanatra, hogy egy csésze forró tea társaságában elmerüljön egy könyv lapjai között? Ez a kötet több tucatnyi, érzelmekkel teli novellát köt csokorba: melegséget, mosolyt vagy éppen könnyeket fakasztó írásokat, olyan érzelemkovácsoló történeteket, amelyeket a valós élet ihletett. Születésnapok, szentesték, szerelmek vagy éppen végső búcsúk… Remény, öröm, megbocsátás, vágy vagy akár félelem…”

Ez a kötet hétköznapi csodák tárháza. Szem nem marad szárazon…

Egy olyan novelláskötetet kaphat kezébe az olvasó ami hol megnevetteti, hol megsirattatja, hol pedig nagyon gondolkodtatja. Én pontosan ezek miatt szeretem annyira Petra írásait. Hétköznapi kis dolgok, de ha jobban belegondolunk hatalmasok.

Ahogy olvastam páromnak is olvastam fel belőle pár novellát és ő is imádta. Szeringem nem lehet velük betelni hiszen csodálatosak és figyelemre méltóak.

Nem győzöm elégszer hangsúlyozni mennyire is imádom az írónő írásait hiszen valóban páratlanok.

Ezek a novellák teljesen megérintettek és köszönöm Petrának ezt a sok csodálatos élmenyt amit általuk nyújtott.

Nem emelek ki most egy novellát sem hiszen akkor elrontanám a varázst, de egyet elárulhatok. Szem nem marad szárazon ha valaki olvassa!!!! Minden írás egy apró kincs ami segít a nehéz hétköznapokon, átsegít a nehézségeken, egy kis színt hoz a világba. Megmutatja, hogy vannak még csodák és ezek a hétköznapokban is megtörténnek. És itt nem kell feltétlen varázslatra gondolni, elég egy eltévedt papagáj, vagy a Marci és máris bearanyozza a napotokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s