Gyilkosság a tengeren

Tartalom:

” A ​gyönyörű és fiatal Angie az egyik pillanatban még dúsgazdag vendéglátói kegyeit élvezi a luxusyachton, majd egy jól irányzott ütés a pezsgősüveggel, és máris a tenger sötét hullámai közt találja magát. Ahogy lángvörös haja szétterül a vízen, még látja a fedélzeten álló két alakot; az egyik a barátnője, a másik a szeretője. Nem hitte volna, hogy így ér véget, hiszen minden olyan szépen indult…

Ahmet Ghulbian, a félig görög, félig egyiptomi milliárdos szenvedélyes játékos. A fiatal és romlatlan lányok a gyengéi. Magához édesgeti őket, játszik velük, majd ha már kényelmetlenné válik a jelenlétük, örökre elhallgattatja őket. Bizarr vágyainak tárgyát hű csatlósa, Mehitabel hajtja fel számára, aki Angie Morse sorsát is megpecsételte…

Ahmet hatalmas partit rendez mocsárra épült birtokán, ahová Martha és Lucy is hivatalosak. A kastély toronyszobája azonban szörnyű titkokat rejt, és aki felfedi őket, nagy árat fizet…”

Ez volt az első könyv amit az írónőtől olvastam vagy négy éve és egyszerűen nem hagyhattam ki, hogy az idei nyáron is újra belemerüljek ebbe a kalandba.

A történet annyira magával ragadó és élvezetes, hogy ott találod magad a helyszíneken, vagy a tengerparton, egy luxus jachton a hasadat süttetve, egy jéghideg mochitóval, vagy egy angol hátborzongató kúriában szó szerint a semmi közepén, vagy jobban fogalmazva az Isten hátta mögött.

Kétfajta érzés keveredik a sorokban: a jóleső pihentető, relaxáló. Amikor csak élvezed a semmittevést a parton, ahogy hallod a hullámokat, vagy egy fa árnyéka oltalma alatt megiszol egy jófajta bort. És az amikor úgy borzong, hogy remeg veled még a ház is. Nem viccelek voltak olyan pillanatok a történetben amikor olyan baljóslatú és kiszámíthatatlan események következtek be, hogy féltem, hogy na ennek mi lesz a vége????

Egyébként egy nagyon jó felpörgető nyári olvasmány. Aki szereti a krimit és romantikát vegyíteni, illetve szereti az egzotikus helyeket és nem riad vissza egy jó fajta kalandót, annak ezt a könyvet, illetve az írónő könyveit nagyon tudom ajánlani, mert valami oylannal drukkol elő amivel garantáltan megzavarja a nyugodt napjaidat.

Fordulatos, élményekben gazdag és nem unatkoztat. Ez az a könyv amivel kiülsz a partra és észreveszed, hogy eltelt három óra. Vagy azt, ahogy egy vörös hajú lány egy fekete jachtról a tengerbe zuhan.

Kedvenc idézetem a könyvből:

A szülei fantasztikusan néztek ki: a magas, sötét hajú, klasszikusan jóképű James Edward Patron… Nagy halványkék szeme… derűsen csillogott, kacagása csilingelve szállt az éjszakában…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s