Érints meg! – …lelki cseppek hétköznapokra!

Tartalom:

” Szerelemfalatkák, lelki cseppek hétköznapokra!

Mit tennél, ha mindig ott éreznéd a bőrödön a lelki társad fizikai sérülését, és minden életben hozzá vezetne az utad? Vagy ha boszorkányként el tudnád lopni a húgod arcát? Milyen érzés lehet szoborként beleszeretni egy élőbe? Vágytál már méhek közé az első randin, álmodoztál a szerelemről francia utcákon? Milyen színű lehet a hiány, a szerelem, a vágy? Tizenhét novella, tizenhét szívdobogtató történet! A szerelem sokféle: néha érzéki és szenvedélyes, máskor derűs, gyakran keserédes, de mindenképpen csodálatos. Az antológia első fele a fantázia világába kalauzol el, míg a második fele a valóságban mutatja be, milyen lenyűgöző, ha valaki elrabolja a szíved. Az Érints meg! pályázat tizenkét nyertes írása. A kötetet tovább gazdagítják On Sai, Helena Silence, Kemese Fanni, , Róbert Katalin és Rácz-Stefán Tibor novellái.

Engedj a csábítás bűvöletének!”

A könyvben lévő történeteket, külön nem tudnám és nem is akarom véleményezni és pont miattatatok, hiszen a könyv varázsa abban van meg, hogy nem tudjuk amikor belekezdünk, hogy pontosan milyen történeteket fogunk kapni.

De egyet elmondhatok!

Mindegyik antológiából kérem a könyvet!!!

Ezek a történetek túl jók voltak ahhoz, hogy csak ilyen kis dózisokban kapjuk meg őket! Én szó szerint mindenegyik végénél elsírtam magam, hogy vége lett, pedig még olvastam volna. Mondjuk ez általában mindegyik könyvnél így van, hiszen ahogy Jane Austin is megírta a Büszkeség és Balítéletben: “Ami engem illet, én azt a könyvet, amelyik jól van megírva, mindig túlságosan rövidnek találom.”

És ez nagyon is igaz!!!

A történetek annyira jók, hogy az ember csak falja őket és egyszer csak észreveszi, hogy nincs már több belőlük. Elfogyott. És mint egy drogos, szinte könyörögsz, a következő adagodért!

Szóval igen, ez a könyv függővé tett!!!

Ahogy az alcímében is áll, Lelki cseppek hétköznapokra! . Szerintem egy történet egy nap! De azt egyik ember sem bírja ki, iszen folyamatosan akarja az újabb történetet.

Személy szerint ez egy fantasztikus, de egy kissé szemét húzás volt, mert ilyen jó írásokat egész könyvekként kell kiadni és nem csak pár oldalt leírni, mert ez kínzás ránk, olvasókra nézve!

Persze volt amit egyenesen imádtam, volta ami tetszett, de annyira nem nyűgözött le, de mindegyiknek meg volt a maga varázsa és hangulata ami belopta magát a szívembe.

Kedvenc idézetet most nem hozok, mert ahoz, mindegyik történetből le kellene írni a kedvencemet, mert mindegyikben volt, úgy pedig már olyan lennék mint azok akik megmutatják egy bűvészmutatvány nyitját.Szóval, összességében könyvet kérek mindegyik történetből!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s