Előbb-utóbb szerelem

Tartalom:

” Egy a menyasszonya által kikosarazott fiatal tanárember, egy a hetedik X felé közeledő nagymama, és két harmincas lány; négy ember, akik különbözőbbek nem is lehetnének. Egy valami azonban mégiscsak közös Vica, Laura, Dóri és Barnabás sorsában: akarva akaratlanul mindannyiuk életébe bekúszik a huszonegyedik század nagy kerítője: egy internetes társkereső oldal. Az új kapuk azonban nem csupán új esélyeket, hanem új veszélyeket is maguk mögött rejtenek, melyeket hol humorral, hol bánattal átitatva olykor még a legszűkebb környezetüknek sem mernek bevallani. Tisztességtelen ajánlatok, bűnös szenvedélyek, vígjátékba illő első randik, szívszorító szakítások, és beteljesült érzelmek kavalkádja kísérik a főhősök útjait. Hogy milyen hatással lesz a négy főszereplő egymás életére, hogy lesz-e a győztes a virtuális világ szerelmi csataterén és hogy milyen könnyedén válhat tettesből áldozat….”

Mennyire lehet veszélyes ha interneten keresel párt?

Lássuk be, még a virtuális világon kívül is eléggé nehéz megtalálunk életünk szerelemét, bár a modern technika megkönnyíti azt, hogy bárkivel, akár a világ másik felébe is üzenjünk egy pillanat alatt. Ennek azonban, ahogy minden másnak is megvan az árnyoldala, méghozzá eléggé sötét.

Ha ugyanis nem körültekintően és odafigyelve csinálod, akár halálos is. És az a gond, hogy ez nem vicc. A mai világban rengeteg olyan elferdült hajlamú ember van akik az internet mögé bújva keresik az áldozatukat, vagy csak a játékszereiket. Lássuk be! Az interneten már bárkiből lehet bárki. és ha olyan prograom használ, lenyomozhatatlan. Interneten vannak pedofilok, zsarolók, gyilkosok, drog kereskedők és még sorolhatnák hány féle létezik akik nem jó szándékkal írnak esetleg rád egy párkereső oldalon.

Éppen ezért a párkeresés onlein veszélye sis lehet és nem 100%-os, hogy pont azt találsz amit te akartál.

Palotás Petra régebbi regénye ami most terítékre került nálam, tökéletesen bemutatja milyen is ha belekezdesz egy internetes párkeresésbe.

A történet maga az írónő bájos, megszokott humorával íródott, amibe mint mindig, most belekerült több olyan szál ami felnyitja az emberek szemét. Ezt a párosítást imádom igazán a könyveiben és a folyamatos megdöbbentésketek, amivel mindig elkápráztat, akár melyik könyvét is olvasom éppen. A történet csodásan fonja össze a sorsokat és kapcsolatokat, imádtam együtt nevetni és sírni a szereplőkkel, gyakran rajtuk vagy velük.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s