Egy koszorúslány naplója

Tartalom:

” Mindenki szereti az esküvőket – kivéve Maddie legjobb barátnőjét, aki éppen válik. És mindenki örül neki, hogy Maddie olyan boldog a színfalak mögött – kivéve Maddie-t. Az egyik legjobb barátnője még csak most készül a házasságra, míg a másiké már véget is ért. Miközben esküvőt szervez, lelki segélyt nyújt, és még az előléptetése is elérhető közelségbe kerül, Maddie elgondolkozik azon, hogy talán más is lehetne belőle, nem csak koszorúslány.”

Ti voltatok már koszorús lányok?

Háromszor voltam már koszorúslány (egyszer már a menyasszonyi csokrot is elkaptam 😉 ) és ez a könyv tökéletesen leírja milyen amikor az egyik barátnőd férjhez megy és felkéri a koszorús lányának. Gyönyörű és néha idegtépő is lehet ez az egész, a leánybúcsú, az esküvő előtti stressz, de a legjobb barátnők azért vannak, hogy mindezen átsegítsék az arát, hogy boldogan mondja ki a boldogító:

IGEN-t!!!! Ez a könyv tele van humorral, hihetetlen kalandokkal és vicces jelenetekkel! Ha te is az előtt a szerep előtt állsz, hogy a menyasszony szárnysegédje leszel, olvasd el a könyvet!

Szerintem te is leszel olyan izgatott mint a menyasszony

Kedvenc idézetem a könyvből: “A menyasszonyiruha-szalonok nagyon furcsa helyek. Vakítóan fehérek, könnyfakasztóan drágák és tele vannak sikoltozó nőkkel. Kíváncsi vagyok, kormánykörökben vajon felmerült-e már valaha, hogy itt kellene kihallgatni a terroristákat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s