Eastern

Tartalom:

“A Titánokkal vívott háborúban porrá lett földön Yuko hírhedt törvényen kívüli. Az elárvult lányt már csak szíve haragja élteti. Konok kitartással űzi Corbent, a gyűlölt zsoldosvezért, hogy elégtételt vegyen élete megnyomorítóján. Útja során nem várt társaságba botlik nővére egykori kedvese személyében. Vajk, az életunt kalandor egyetlen célja, hogy felderítse szerelme halálának körülményeit. Az elkövető nyomai a rettegett zsoldossereghez vezetnek.

Yuko és Vajk kényszerű szövetséget kötnek, hogy kézre kerítsék Corbent, a rájuk leselkedő veszélyek mellett azonban saját démonaikkal is meg kell küzdeniük. Hiába a kettejük között kibontakozó érzelmi kötelék, ha a zsoldosvezéren való elégtételt más módon képzelik el. Vajon sikerül felülkerekedniük önös érdekeiken egymás javára?”

Imádtam olvasni, átélni és végül beleszeretni minden lapjába és képébe.

A lapokon szinte tapintani lehet a feszültséget, ahogy a történet egyre jobban bontakozik ki előttünk és, ahogy az eddig szinte kibogozhatatlannak tűnő szálakból mégis összeáll a teljes kép előttünk.

A kaland, az izgalom, a brutalitás, a vágy, a szerelem, a szenvedély, a bosszúvágy és a vérszomj szinte cikáznak a lapok között. Csak kapkodja az ember a fejét és le se tudja tenni mert mindig azt várja mi fog történni a következő oldalon. Nem lehet ezt a történetet nem szeretni.

Mindenki megtalálja ebben a kötetben a kedvencét. Egyszerre van benne jelen a romantika, a kaland és némi érzelmi krimi, amivel megbolondítja a történetet.

Yuko és Vajk párosát egyszerűen imádtam, civakodnak, szurkálják egymást, de ott van bennük az a szikra amit mind a ketten éreznek a másik iránt. Vajon mi fog kettőjükkel történni a második részben? Milyen titkokat fogunk még megtudni?

Imádtam a képeket benne! Számokra ezzel csak még jobban segítettek beleélni magamat a story-ba és átélni mindent. Ahogy, azt is ahogy a nyugati és a keleti kultúra összefonódik a lapokon.

Kedvenc idézetem a könyvből: “-Befejezted a mókázást? – hallatszott valahonnan a magasból. A lány fürtjei a földet söpörték, ernyedten hintázott tovább. Érezte, ahogy a felgyülemlett vértől kivörösödik az arca. -Be. Karját utálkozva összefonta. Remélte, hogy a férfi keze hamarosan elfárad.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s