Demonglass ​– Démonüveg (Hex Hall 2.)

Tartalom:

Sophie Mercer azt hiszi magáról, hogy boszorkány, és ezért került be a Hex Hallba, a kiskorú prodigiumok (vagyis boszorkányok, alakváltók és tündérek) javítóintézetébe. De aztán rájön a családi titokra, és arra, hogy Archer Cross, aki iránt gyöngéd érzelmeket táplál, A Szem ügynöke. Azé a csoportosulásé, aminek egyetlen célja, hogy a prodigiumokat eltöröljék a föld színéről.

Kiderül az is, hogy Sophie a világon élő két démon egyike – a másik démon az apja. De ami még ennél is rosszabb, hogy olyan varázserő birtokába került, ami életveszéllyel fenyegeti a szeretteit. Ezért úgy dönt, hogy Londonba megy, és aláveti magát a megfosztásnak, annak a veszélyes rituálénak, ami során vagy a varázserejét veszti el örökre, vagy az életét.

De amikor Angliába érkezik, megdöbbentő felfedezést tesz. Kiderül, hogy az új lakótársai is démonok. Valaki démonokat ébreszt, méghozzá azzal a hátsószándékkal, hogy felhasználja az erejüket – és nem biztos, hogy jó célokra.

Eközben A Szem Archer Cross segítségével tovább vadászik Sophie-ra, de Sophie már nem érez a fiú iránt semmit. Vagy mégis? “

Lehet még tovább fokozni az izgalmat?

Oh, igen!!!!

Ez a második rész kiverte a biztosítékot, de rendesen.

Kezdjük azzal, hogy a hátborzongatás itt sem maradt alul, sőt még tovább is fokozódott, hiszen egyre több mindenre derül fény, egyre izgalmasabb a story, ha ezt még egyáltalán lehet tovább fokozni. Fogalmad sincs kiben is kéne megbíznod, mindenki ellenség és mégsem az. Vagy mégis?

Ez a könyv annyira durva és mellbevágó lett, főleg a vége, hogy ha nem lenne harmadik része én ki is akadnék. Mert alapból, hogy lehet így befejezni egy részt???? Ha nem lenne meg a harmadik rész tuti beleőrülnék, hogy megtudjam most mi a franc lesz, mert egyenlőre úgy össze vagyok zavarodva, hogy nem tudom melyik a hátra, vagy az előre.

Annyi biztos, hogy a sorozat második része sem maradt alul, sőt talán még le is nyomta az első részt mert a dolgok itt kezdenek csak igazán érdekesek lenni. És ha eddig azt hittük, hogy az első rész ilyesztő volt. Azt ajánlom mindenkinek, hogy kapaszkodjon meg, mert ez a rész túl fog mutatni a para indexen. Legalább is nekem biztos túl mutatott. És az a durva, hogy nem csak azzal, hogy milyen jelenetek voltak benne, hanem az egész hangulatával. Egy olyan atmoszférát teremtett maga köré ami egyszerre lenyűgöző és ilyesztő. És ez a kombináció visz minket bele az őrületbe.

Ja és Sophie és Archer…

Majd megtudjátok 😉

És még messze nincs vége a könyvnek….

Kedvenc idézetem a könyvből (Több kedvenc is van. Igazából Shopie összes megnyílvánulását leírnám, de akkor majdnem az egész könyvet be kellene másolnom!):

„Elértük a stég végét. Lenéztem a vízre, és megpróbáltam nem borzongani. – Igyekezni fogok, de nincs valamilyen hasznos tanácsod, hogyan kerüljem el a fulladást? – Ne lélegezd be a vizet. – Kösz, ez tényleg nagyon hasznos volt. „

“Ez a szerelem az egyetlen valódi dolog hosszú idő óta. Te vagy az egyetlen valódi dolog. – Felemelte a kezem, és megpuszilta az ujjamat. – És nem fogom többé megjátszani, hogy nem akarlak. (…) – Húha, Cross! Te pályát tévesztettél. Sutba a démonvadászattal, neked Valentin-napi üdvözlőkártyákat kellene írnod! „

„– Ha lenne eszünk, nem találkoznánk többé. Átkarolt, és visszahúzott. – Mi a B terv? „

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s