Csúf szerelem

Tartalom:

” Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.

Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát: Ne kérdezz a múltról! Ne várj semmit a jövőtől! Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz.”

Elengedni a múltat, hogy legyen jövőd!

Milyen lehet a saját múltad, bánatod és önmarcangolásod börtönében élni? Amikor egy csöpp örömöt sem látsz és nem is mersz látni, mert úgy hiszed nem érdemled meg a boldogságot, te nem vagy méltó arra, hogy szeressenek!

Hibákat mindenki követ el. Ezek lehetnek kicsik és nagyok is, de ha saját magadnak nem tudsz megbocsájtani akkor el is temetheted magad igazából. Ami a múltban történt, már megtörtént. A múlton nem tudsz változtatni, mindegy is mennyire fájdalmas ez a gondolat. Pedig hányszor visszautaznánk, hogy valamit másképp csináljunk. De ha ezt nem fogadod el és nem zárod le, saját magadtól taszítod el azt az életet ami boldoggá tenne.

Lépj tovább és éld az életet!

Ez a legnehezebb az egészben, de minden nehéz döntés egyetlen egy apró lépéssel kezdődik előre!!

Első könyvem Colleen Hoovers írónőtől és egyből belevágtam a közepébe!!!

Elsőnek csak egy átlagos szerelmi történetnek tűnik ahol a férfi és a nő csak sex és más semmit folytatnak. De ha jobban a mélyébe ásunk és egyre jobban kinyílik előttünk a történt, úgy lesz számunkra minden világosabb és szomorúbb.

Maga a story egy hihetetlen megrázó oldalát mutatja meg nekünk amibe belekeveredik egy csöpp erotika és szenvedélyes szerelmek és hatalmas mélyrepülések egész sorozata. Tökéletesen bemutatja milyen ha nem akarunk magunkat már saját jövőt, amikor már mindent csak feketében látunk és azt a nyamvadt kis fénysugarat se látjuk meg ami éppen az orrunk előtt van!

Számomra rendkívül megindító volt!

Egy csöpp észrevétel…

Engem nagyon zavart, hogy Miles visszaemlékezései teljesne szét voltak tördelve. Nem tudom ezt azért csinálták-e mert versere lett volna terveze, vagy nem tudom, de számomra kissé zavaró volt.

Kedvenc idézetem a könyvből: ” Néha az ember el is felejti, mennyire hiányzik neki a másik, amíg újra nem találkozik vele.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s