Citrom és osztriga

Tartalom:

” Előétel  Cal Buchanannek a város legjobb séfjére van szüksége, hogy az Öreg Halász újra felkapott étterem legyen. Csak az a gond, hogy a tökéletes jelölt éppen a volt felesége…

Főétel  Pennynek jól jön az állásajánlat, de nem köti Cal orrára, hogy kisbabát vár. Ráadásul elég rázós dolog mindennap együtt dolgozni az exével, akiből még nem sikerült kiszeretni…

Desszert  És hogy a helyzet még pikánsabb legyen, véletlenül tudomást szerez Cal féltve őrzött titkáról, amelyet a férfi pont előle rejtegetett a legjobban.”

Igaz kulináris élvezet!

Számomra megindító történet. Szívből jövő vallomások, titkok ès hazugságok, régi sebek melyeket együtt forrasztanak be és a színtiszta szeretet és szerelem. Imádtam benne a kisebb fordulatokat, a vicces és lehetetlen helyzeteket, valamint az ínycsiklandó ételek amik szinte megelevenedtek előttem és éhes lettem.

A szereplőket imádtam, tetszett, hogy senki sem tökéletes, mindenki hibázik és mindenkinek vannak titkai.

Kedvenc idézetem a könyvből: ” – Beteg vagy? – kérdezte Penny. – Nem. (…) – De én aggódom érted. Naomi letette a kést. – Ez aranyos tőled, de fölösleges. Jól vagyok. Csak gondolkozom. Ritkán csinálok ilyet, ezért nehezen megy.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s