Cifra palota

Tartalom:

” Halálos ​ellenségekből váratlan szövetségesek?

Két fiatal mindent megtenne azért, hogy megvédjék, ami számukra a legfontosabb.

Ella Harper eddig minden kihívással megküzdött, amit az élet az útjába sodort. Kemény és kitartó lány: mindennél fontosabb számára, hogy megvédje a szeretteit. Rég elvesztett apja felbukkanása és a barátja életének hajszálon függő összeomlása talán mégis túl nagy terhet jelent a számára.

Reed Royalnak gyorsan felforr az agyvize, és még gyorsabban jár el a keze. De most visszaüt rá, hogy eddig minden problémát erőszakkal oldott meg. Ha meg akarja menteni saját magát és a lányt, akit szeret, felül kell emelkednie gyötrő múltján és megtépázott hírnevén.

Senki sem hisz abban, hogy Ella túlélheti a Royalokat. Mindenki biztosra veszi, hogy Reed mindenkit tönkretesz.

Talán igazuk van.

Minden és mindenki összeesküdött, hogy szétválassza Ellát és Reedet. Meg kell találniuk a kiutat a törvény szorításából, muszáj megmenteniük a családjukat, és kideríteni az összes titkot a Cifra Palotában.”

Hatalom és pénz. A kettő együtt sosem létezhet, de ezt mindig két irányba lehet fordítani. Az egyik a jó irányzat amivel segítesz, ami manapság a legkisebb arányban van. És a rossz út ahol a befolyásoda tarra használod fel amire csak akarod, emberek lefizetése, bárki lefizetése, ügyek elsimítása, de még az is, hogy megússz akármit ami rosszat csak tettél az életben. Mert igen, amíg van pénzéhes ember, addig ezt a gazdag ember akár mikor megteheti.

A Cifra palota pedig engem megvett!!!!

Eddig se voltak unalmas sorai, sőt, néha már a körmömet is lerágtam tövig, de ez a harmadik rész viszi a prímet és nem csak a hatalmas csavarok miatt. Maga a történet olyan profin van megírva, hogy a végére egyetlen kérdésed marad csak.

Hol a következő rész?????

Esküszöm nektek, hogy én ilyet mégnem pipáltam. Az egyik pillanatban minden heppy, a másikban BUMM!!! Utána megint lehiggadnak a sorok, a következőben pedig olyan arcul csapást kapsz, hogy kiheverni sincs időd és jön a ráadás!!!!

Nekem is már csak egy kérdésem van…

Mikor jön ki magyarul a következő rész????????

Kedvenc idéztem a könyvből:

“-Ha te vagy a kísérőm, akkor remélem, hoztál nekem egy szép virágcsokrot. Úgy hallottam, hogy a hozott csokor méretéből a srácok farokméretére lehet következtetni. –

Wade megtorpant, és a kezében lévő hosszú, fehér dobozra tévedt a tekintete. -Tényleg ezt mondják? – Read és Wade ijedt pillantást vált, én pedig majdnem belepusztultam, úgy kiröhögtem őket.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s