Bábel

Tartalom:

” Zsófi tizenhét éves és RHCP rajongói blogot ír, ezért nem is kérdés, hogy az idei Bábelfesztre egész hetes bérletet vesz, hiszen az utolsó nap sztárfellépője a Red Hot Chili Peppers.

Zsófinak ez lesz élete első fesztiválja, amelyen barátaival, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával együtt vesznek részt. Ez pedig azt is jelenti, hogy többnapos, ismeretlen olaszok utáni hajtóvadászat, az orvosi sátorban töltött hosszú órák és a VIP-szekcióba való kétségbeesett bejutási kísérletek is várnak rájuk. A folyamatos bulizás, sátorozás, a koncertek és a legelképesztőbb közös élmények felejthetetlenné teszik ezt a hét napot, sőt, talán az egész nyarat. “

Először is nagyon régen olvastam már Laurától. Az első sorozata amit olvastam az a Szent Johanmna gimi volt amibe teljesen belevesztem, majd jött az Akkor szakítsunk és itt sajnos meg is állt a lista. És meg is állt volna talán mert úgy éreztem Laura könyvei inkább a fiataloknak szólnak, én pedig nem vagyok már mai csirke. Jó ez nem azt jelenti, hogy elmúltam száz, de kinőttem már a tini kort és lassan lépdelek a huszonhárom felé.

Ettől a könyvtől is féltem mert attól tartottam már nem fog egyáltalán megfogni, nem találok benne semmi ujjat és talán még idegesíteni is fognak a tini bajok. Ehhez képest már az első oldaltól nem akartam letenni a könyvet és annyira bevonzott magába a hangulata, hogy kedvem támadt elémenni egy fesztiválra.

Kár, hogy a Bábel fesztivál igazából nincsen Magyarországon….

Az alap ötlet szerintem fantasztikus, teljesen belemélyedünk egy igazi fesztivál érzetbe Zsófia szemével és az a legjobb benne, hogy nem szépíti. Tényleg ott vannak a fesztiválozók, ha esik, ha fúj, tömeg van, nyomor van, ha esik akkor sártenger, sorban kell állni, szóval nincs meg az az alap komfort amit otthon megszokott az ember, de alapból azért is mennek oda. Mert ahogy belépnek a fesztivál területére mintha egy másik világba sétálnának be. Annyira megvan a hangulata, hogy teljesen ott voltam én is. Megtapasztalhattuk a fesztivál jó és rossz arcár is, ráadásul hatalmasakat szórakozhattunk. Persze itt sem maradhatott el a jó kis dráma ami még jobbá tette az egész könyvet!

Egyértelmű számomra, hogy ez a könyv kortól és nemtől független és olyan nyári élményt nyújt ami után te is megveszed a következő NAPI jegyet a fesztiválra, mert a NAPI Jegyesek a menők!!!!!!

Más szóval én nagyon élveztem és imádtam és örültem, hogy nem hagytam ki ezt a könyvet mert akkor sokat veszítettem volna!!!!! Az egész könyvön végig szakadt a röhösgéstől, már fájt az oldalam annyit nevettem és páromnak is folyamatosan olvastam fel belőle és már ő is fetrengett. Egyszerűen űber jó volt!!!!!!!

Kedvenc idézetem a könyvből (Több is van és majdnem betettem egy teljes részletet mert attól fetrengtem a röhögéstől):

„-Szasza! Vegyél feleségül! – kértem majd megragadtam a karját, és felhúztam az asztaltól.”

„Tudtam, hogy gondolatban már mind megérkeztünk, mert a következők hangzottak el: – Jövök, Bábel feszt! – bólogatott Napsi. – Jövök, Atesz! – tette hozzá Abdul. – Jövök, csajok! – csatlakozott Szasza. – Jövök, Anthony Kiedis! – suttogtam izgatottan. – Jövök, orvosi sátor! – ábrándozott Hipó. – Jövök, kannás bor! – szólt a punk. „

„Herczeg Napsugár: Zsófi! Fel sem kértél koszorús lánynak???!!!Hüpp

Latter Zsófia: ne haragudj, nagyon hirtelen történt. Herczeg Boldizsár: mi va, jön a gyerek? :DDD”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s