Az első lépések – A jóslat beteljesedése

Tartalom:

“Az érzelmek és emberi kapcsolatok gyengévé tesznek, sebezhetési pontot adnak az ellenfél kezébe. Ezt tanították meg elsőként a szüleim. Ajándékok helyett kék-zöld foltokat kaptam, mert egy plüssmaci nem tud megvédeni, viszont egy jól irányzott rúgás igen. De mindent elveszítettem, újra. Senkiben se bízhatok és nincs hol élnem se, amíg meg nem látom azt a titokzatos alakot, aki gyerekkorom óta követ. A szüleim azt hitték csak képzelem és ráfogták, hogy egy képzeletbeli barát. Most mégis újra feltűnt és a szemem láttára ölt meg valakit.  Jessmine Evans vagyok, készen álltam, hogy a szüleimmel harcoljak, de ehelyett egy olyan világba csöppentem, amiről semmit se tudok. Az apámmal folytatott edzések gyerekmesének tűnnek ahhoz képest, ami vár rám és mindez egy ostoba jóslat miatt. Én viszont nem állok készen arra a sorsra, amit nekem szántak.”

Oké. Faltam minden sorát. Egyszerűen képtelen voltam letenni. Az események az első laptól az utolsóig úgy pörögtek, hogy csak kapkodtam a fejem, hogy most mi is történik.

Baromi jó, pörgős, érzelmes és olyan fordulatok és csavarokkal teli, hogy megáll az eszem. Ha valakinek tetszett az Árnyvadász sorozat, na akkor ezt a sorozatot is imádni fogja!!! Hihetetlen amin Jess keresztül ment. Már az elején érezzük, hogy ez a lány valamiért nagyon különleges és amikor kibontakozik előttünk a valódi ereje hirtelen, még mi magunk sem tudjuk, hogy most féljünk tőle, vagy imádjuk. Hihetetlen, ahogy a képességeivel küzd, majd megegyezik és tanítják őt.

A többi szereplő is hasonlóan érdekes, nem csak a képességeik miatt, de Jess miatt belelátunk a múltjukba ami hihetetlen, hiszen megismerjük saját magukat.

Nekem a kedvenc szereplőm Jose volt. Annyira egy lezser csajozós gépnek tűnik, de amikor lekerül az “álarca” fordul egyet.

Kedvenc idézetem a könyvből: “Az első hazugság, amit minden ember elhisz, hogy van jó és rossz. A második hazugság, hogy ez a kettő teljesen különbözik.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s