Álmodtam ​már rólad (Álmodtam már rólad 1.)

Tartalom:

” Liv ​hallani sem akar új pasiról, a régi pasijáról még úgy sem. Megcsalták, otthagyták. Éppen elég volt átélni mindezt egyszer. A diplomájához már csak egy kambodzsai régész gyakorlat hiányzik, de mielőtt elutazna, találkozik Daviddel. Ez a pasi túl sármos, túl pimasz és túl rámenős. Nem lehet megszabadulni tőle. Ráadásul egy túltequilázott éjszaka után, Liv reggel egy hajón „ébred” David mellett az ágyban. Úgy érzi, nagyon gyorsan el kell tűnnie. El a férfitól, a lehető legmesszebb, mielőtt egy újabb „belehabarodok, szerelmes leszek, majd kidobnak” katasztrófa bekövetkezne. De hogy tudsz eltűnni egy hajóról, és hogy tudod megértetni a pasival, akivel az éjjel lefeküdtél, hogy csupán egy egyéjszakás kaland volt, ha ő nem akarja megérteni? Van ennél rosszabb? Naná hogy van! Ha kiderül róla, hogy a legjobb barátnőd bátyja, Angkor-wat kutató régész, akivel a következő három hónap minden átkozott napján találkozni fogsz, és még a tetejében: rendkívül vonzó és állati jó az ágyban. “

Másodjára olvastam el az írónő könyvét, azt a könyvet ami miatt megimádtam Tomor Anita könyveit.

Már akkor tudtam, hogy ez az én sorozatom amikor megtudtam, hogy Angolkorvattban játszódik, ráadásul régészeti felfedezés is van benne, annyi kaland, szerepem, szenvedély és őrület, hogy csak kapkodtam a fejem. Nagyon imádtam, hogy a történet ennyire pörgött. Nem unalmasodott el, nem voltak elnyújtottak a részek, az egész maga volt az energia és végtelen élvezet.

Imádtam ahogy bemutatja nekünk Thaiföldet és magát a régészetet is. Azt tudom, hogy az írónő már többször járt a könyv helyszínén, de az hogy a feltárást is ilyen részletesen leírta megdöbbentett. Nagyon pontosan írta le nekünk mi is történik egy ilyen ásatáson és az volt benne a legjobb, hogy közben megismerhettük a helyet és egy szenvedélyes, vad szerelmet is, tele rejtéllyel és hihetetlen szálakkal.

Érdekes, hogy a legtöbb szálat még sem itt, sem pedig a második részben nem bontotta ki teljesen az írónő, és mivel tavaly már olvastam a második részt, egyre kíváncsibb vagyok mit hoz majd a harmadik és majd utána a negyedik rész is!!!!

A helyszínt és a történetet imádtam, varázslatos, hangulatos.

Szerintem tökéletes nyári olvasmány mindenkinek aki szereti a szenvedélyes, rejtélyes, titokzatos és kalandos könyveket.

Kedvenc idézetem a könyvből: “-Lótuszvirág, az egyik kedvencem . Itt Kambodzsában a tisztaság , a megújulás és az újjászületés jelképe. A keleti vallásokban Buddhát gyakran ábrázolják lótuszvirágon ülve, ezzel szimbolizálják a teljes emberi életet . A lótusz iszapos, lápos vizekben nő , de a felszínen gyönyörű virágokat hoz . Sokan úgy tartják , az emberi élet is akkor teljes ha képesek vagyunk a megtisztulásra, és ha rút környezetünk ellenére is meg tudjuk őrizni önmagunkat, s ha kell , újra és újra képesek vagyunk a megújulásra.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s