Álmaink otthona

Tartalom:

” A ​Pease patak idilli völgyében álló Hunter’s Moont sokan az álmaik otthonának tartják. Így van ezzel a környék legjobb ingatlanügynöke, Belinda Baxter is, aki első látásra beleszeret az épületbe, és elhatározza, mindent megtesz azért, hogy megtalálja a tökéletes vevőt a tökéletes házhoz. Hunter’s Moon azonban több évtizedes titkokat rejt, és Belinda nem is sejti, hogy a ház meghirdetésével egy időben a saját múltjával és jövőjével is szembe kell néznie. A kedves, ám kissé zárkózott nőnek ugyanis nemcsak a mesés otthon, hanem a tulajdonosai is belopják magukat a szívébe. Nemsokára össze is barátkozik az idős házaspárral: a határozott Sallyvel és jóképű férjével, Alexanderrel. A már évek óta Londonban élő fiuk, Leo ugyanakkor egyáltalán nem örül annak, hogy eladják a családi fészket, hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ez a fejlemény gyökeres fordulatot hoz az ő magányos életében is. “

Nekem pedig álmaim könyve!

Beleszerettem az írónő stílusába, hiszen annyira gyönyörű, megható és lélegzetelállító, különleges és egyedi. Bár ez is csak egy egyszerű kis történetnek tűnik mindig sikerül ezeknek a történeteknek meglepnie. Csupa kaland, dráma, izgalom, csak kapkodom a fejem. Tökéletes történet ha valaki egy kicsit lágyabb élményre vágyik, de azért nem szereti a nagyon lapos történeteket.

Ez a történet is fordulatos és kiszámíthatatlan, azt szeretem főleg benne, hogy nagyon sokszor megmutatja nekünk a múltat, hogy tudjuk miért lett ilyen a jövő és ez egyáltalán nem unalmas. Nagyon jól ugrál múlt és jelen között és káprázatos.

Ismét csak ajánlani tudom az írónő könyveit!!!

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Házakat eladni olyan, mintha álmokat árusítana.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s