A kalózkirály lánya

Tartalom:

Bőven lesz még idő, hogy jó alaposan elagyabugyáljam, miután megszereztem, amiért jöttem.

A tizenhét éves Alosa kapitány titkos küldetésre indul, hogy megszerezze a legendás kincshez vezető ősi térképet. Szándékosan elfogatja magát az ellenséggel, ugyanis át akarja kutatni a hajójukat. Alosa könnyedén kifogna a könyörtelen kalózlegénységen, ha nem állna az útjába a fiú, aki elfogta – a meglepően agyafúrtnak bizonyuló és aljas mód jóképű elsőtiszt, Riden. Persze nincs mitől tartani, ugyanis Alosának van néhány trükk a tarsolyában, és egyetlen magányos kalózhajó nem állhat a kalózkirály lányának útjába.”

Vérpezsdítő!!!

A kalózok világa valahogy mindig is közel állt hozzám. Már fiatalabb koromban is, nem mintha most nagyon idős lennék, vonzódtam valamiért ezekhez a történetekhez, ahol kalandoznak, ismeretlen vizeken hajóznak és konkrétan senki sem szabhat határt neki, a saját maguk ura, a saját szabályaik szerint játszanak.

Sokat vártam ettől a könyvtől és be kell vallanom egyáltalán nem csalódtam.

Egy igazi pörgős kalóz történet, pont amit vártam. Tele harccal, ármánnyal, egy kis romantikával, titokzatossággal és egy csepp varázslattal.

Szinte éreztem a bőrömön a tenger sós fuvallatát.

Minden karakter tökéletesen imádtam, persze a két főszereplő volt a kedvencem, főleg a köztük kibontakozó szerelmi szál, gyerekes civódás és az a hihetetlen mulatság ahogy egymás titkait próbálják a másikból kihúzni.

Alosa igazi belevaló személyiség, imádtam ahogy felülkerekedik a férfiakon, még úgy is, hogy nem vetette be a képességeit, egyszerűen csak eszesebb, vagy ravaszabb volt mint ők.

Riden nagyon kiszámíthatatlan karakter, még konkrétan én se értem miért védelmezi ennyire a bátyját, holott látszik mennyire nem is bírja igazából… A feltétel nélküli szeretet mi?

Minden sorát faltam!!!

Hol a következő része?????

Kedvenc idézetem a könyvből: “– A fájdalom egyszer elmúlik – feleli. – A halál viszont végleges.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s