A halott ex

Tartalom:

” Megcsalt. Hazudott. Meghalt.

Vicki férje, Daniel egykor azt ígérte, hogy jóban-rosszban, egészségben és betegségben is szeretni fogja a feleségét. De miután egy brutális támadás miatt Vicki epilepsziás lett, otthagyta őt, és lelépett a barátnőjével.

Amikor Vicki egy nap megtudja, hogy a férje eltűnt, először örül, hogy végre megszabadult tőle. A rendőrség azonban később bizonyítékot talál rá, hogy Daniel meghalt, és azt gondolják, Vickinek is köze van ehhez.

Mi történt azon az éjszakán, amikor Daniel eltűnt?

És hogyan bizonyíthatja Vicki az ártatlanságát, ha ő maga sem biztos benne? “

Már a fülszövege is nagyon felkeltette az érdeklődésem és nagy izgalommal vágtam neki a könyvnek. Imádom a jó krimiket, ráadásul ennek nagyon tetszett az alap story-a is.

Csak sajnos nem az volt amire vártam.

Először is nagyon nehezen értem csak a végére. Annyira nehézkesen ment az olvasása, hogy néha azon gondolkodtam be se fejezem. A cselekmény számomra szinte csak vánszorgott előre, alig akart bármit is mozdulni, mintha egy helyben álltunk volna folyamatosan, ami kár, mert ezt nagyon jól is lehetett volna kivitelezni. Én személy szerint azt szeretem egy könyvben, ha az elejétől a végéig folyamatosan pörög, nem laposodik el, nem hadija azt, hogy az olvasó figyelme akár egy percre is elkalandozzon, odaköti magához és ennél egyáltalán nem éreztem ezt. Olyan nyugodt szívvel olvastam és már szinte csak könyörögtem, hogy legyen vége.

A másik dolog, maga a betegség leírása, elmesélése…

Sajnáltam, mert lehetett volna ennél sokkal jobb is, sok lehetőség volt még benne, de valahogy ez most nem jött össze.

Kedvenc idézetem a könyvből:Zsálya, virginiai boróka, ruta és vörös kakukkfű. Az ember ugye azt gondolja, hogy az aromaterápiás olajok biztonságosak. Ám ezek a remek készítmények, erősen mérgezőek is lehetnek, ha rosszul használják őket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s