A férj prostija

Tartalom:

“Pamela házassága a szakadék széléhez ért. Három gyerekkel, és egy jóképű, sikeres férjjel az oldalán, úgy érzi, ő nem sokat ér. A mindennapjai szürkeségében azonban elhatározza, hogy megszívleli édesanyja egykori tanácsát: „Egy nő legyen tökéletes háziasszony, szerető anya, és otthon az ágyban egy céda.

Női praktikákat bevetve, és minden szégyenérzetét levetkőzve próbálja visszacsábítani a férjét, akit talán nem is veszített el!”

Minden nőnek, feleségnek, anyának!

Az írónő egy olyan görbe tükröt tartott elém a könyve által, hogy leesett az állam és vallom, hogy ezt a könyvet nem csak minden nőnek, de szerintem még férfinak is el kell olvasnia, mert ebből számtalan minden kiderül hogy milyen is egy igazi nő.

A könyv egy valódi csoda!

Hihetetlen, hogy ez a történet mennyire rávilágít mindenre és ezt imádtam benne a legjobban. Megmutatja milyen nőnek lenni, anyának és feleségnek egyszerre, megmutatja a hátrányait és az örömeit, megmutatja milyen az ha egy nő úgy érzi “Kész ennyi, nem bírom tovább!”, és milyen az amikor igen is harcol valamiért, legyen az a házassága, a szerelme, a gyerekei, vagy csak azért mert ő boldog akar lenni.

A könyv elején ahogy feltárul előttünk Pamela a háziasszony élete már tudtam, hogy ez a könyv nem csak az ő, de a világ összes nőjének az életére íródott, hiszen szerintem mindenkiben ugyan ezek az érzések játszódnak le, csak senki sem mondja ki. Pamela egy igazi hős. Felismerte, hogy gond van és nem félt cselekedni, újatt tenni, megmenteni a házasságát, mert ő ezt akarta. Szerette a férjét és változtatni akart amit meg is tett. Igazi példakép mindannyiunk számára hiszen ő az a nő akire fel lehet nézni és én kijelentem, hogy ” Szeretnék ilyen lenni mint ő!” Szeretnék ilyen merész, belevaló és nem utolsó sorban ilyen állhatatos és kitartó lenni mint ő. Követendő példa szerintem minden nőnek!

A könyv rengeteg mindenre felnyitja az ember szemét ami imádtam benne. Hiába próbálná bárki is azt mondani, hogy ő nem ilyen, magunkban tudjuk, hogy, de, pontosan ilyenek vagyunk. Pamela a mi hősünk aki kiáll és megmutatja, hogy ilyenek vagyunk mi nők és igenis megérdemeljük a boldogságot. Megmutatja, hogy harcolnunk kell a boldogságunkért és bár sokak szerint talán elég érdekesen csinálja, de ha ez kellett, ahhoz, hogy közte és a férje között rendeb jöjjön minden, akkor én ezért nem kövezem meg. Sőt bevallom, hogy ugyan ezt tenném mint ő. Van pár jó tipp is ezekhez a könyvben. Adventra szerintem már nekem is megvan egy meglepni.

A könyv maga nagyon meglepett. Amikor olvastam a címét meg sem fordult a fejemben, hogy maga a történet ilyen lesz. Nagyon meglepett már a kezdése is, nem csak a vége, hiszen amikor elkezdődött az egész amit Pamela csinált, valahogy nem sok jót néztem ki belőle. És mégis! Hatalmas meglepetés volt az egész és imádtam!

Csodálatos volt olvasni a könyvet és őszintén megmondom, hogy nem egy olyan rész volt ami nagyon elgondolkodtatott, vagy éppen fetrengtem tőle a nevetéstől. Egy olyan történetet kaptam a kezembe ami egyszerre volt felvilágosító és kacagtató, hiszen a bizonyos helyzetekben egyszerűen nem bírtam nem nevetni a szereplőkkel együtt.

Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek! Legyen ez a történet tanulság és példakép!

Kedvenc idézetem a könyvből:

“egy nő nappal legyen rendes anya, este pedig egy szajha a hálószobában”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s