Pillangóhatás

Nem, nem az a Pillangó hatás amire mindenki gondol legelőször.

Jó magam is azt hittem, de amikor rákérdeztem az írónőnél elmondta, hogy számára ez azt jelenti, hogy a főhős amikor szerelmes pillamgók repkednek a gyomrában…

Ez egy kicsit lelombozott, de úgy voltam vele, hogy biztos jó könyvenk ígérkezik.

Hát számomra nem az lett amit vártam sajnos.

Tartalom:

“Egy féltőn óvott huszonkét éves lány. A védelmező Apa, és három férfi, akik a lány kegyeit szeretnék elnyerni.  Liv Jackson újabb esélyt kap egy hatalmas csalódás után Rob Pierce képében. Esélyt a szerelemre, de nem tudja hogyan kezelje tapasztalat híján.  Az évekkel ezelőtti, múló bánat helyét úgy látszik egy következő veszi át, amikor hirtelen újabb lehetőséget kap Hiro Shentől. De hogy Liv még jobban összezavarodjon feltűnik a fájdalmas múlt is: Jay Cullen.  A fiatal lány csak szerelemre vágyik és ezért semmitől sem retten el. A három férfi egymásnak feszül a szívéért.  De az Apa ehhez vajon mit szól?”

Spoiler!!!!!!

Először is köszönöm az írónőnek a lehetőséget valamint, hogy dedikálta is nekem.

Elég sok minden kavarog bennem emiatt a könyv miatt, de kezdjük az elejéről. Liv karakterét már az első lapnál megutáltam, azt a hisztis, beképzelt és öntelt tyúkot. Tökéletes karakter, hiszen milyen már az olyan karakter akit szeretünk.

Kiválóan idegesítő, bár kicsit túlságosan is. Viszont örültem, hogy nem az a tipikus kis csaj akik általában a tini könyvekben szerepelnek akik kb. megszólalni is alig mernek.

Az apja se volt nekem százas. A 22 éves lányát már férjhez akarja adni??? Könyörgöm, bevallom én is annyi vagyok, de ezen még én se gondolkodom.

És az apám sem… Vagyis remélem!!!

Liv valóban változott, méghozzá egy kilencven fokos fordulatot vett. Meglepődtem amikor megütött Jay-t, le a kalappal előtte. Viszont az kicsit fura volt, hogy nem tudtuk meg mi vezetett ahhoz, hogy mindenre rájöjjön. Ez nekem nagyon hiányzott, olyan volt mint valami személyiség váltás, egyik napról a másikra.

A végére nem számítottam. Sajnálom Jay-t viszont egyáltalán nem bírtam. Még amikor azt mondta szereti is Liv-et csak azt éreztem hogy csak meg akarja fektetni és ennyi. Semmi más érzelmet nem láttam benne. Hiro előtt is le a kalappal 😉 Egyébként nem rossz könyv csak nekem kicsit furcsa és kicsit ki is idegelt főleg Liv viselkedése miatt. Esküszöm miatta  nagyon nehezen olvastam végig.

Kedvenc idéztem a könyvből: “– Haver, nekem komolyan semmi bajom a japánokkal, nézd, még a tornacipőm is kínai.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s