Légy te is párizsi nő

Tartalom:

“Sokan ​töprengenek azon, hogyan lehetséges, hogy a párizsi nők látszólag a legkisebb erőfeszítés nélkül mindig sikkesek. Ez a kötet négy káprázatos és művelt francia nő üdítő és bátor beszámolója arról, mit is jelent igazából párizsi nőnek lenni: hogyan öltözködnek, szórakoznak, és hogyan kísérelnek meg jól viselkedni. A szerzők rövid, vidám szemelvényekben, eredeti látásmóddal mutatják be, mit gondolnak divatról, kultúráról, hozzáállásról és persze a férfiakról.  Elkísérhetjük őket az első randira, bulizni, néhány kedvenc párizsi törzshelyükre, vidékre, és azon vacsorák egyikére, ahol néhány főzési trükkel elhitetik a vendégekkel, hogy mindez számukra semmiség. Elmondják, hogyan legyünk titokzatosak és érzékiek, hogyan tűnjünk természetesnek, hogyan tegyük féltékennyé a pasinkat, de megtudhatjuk azt is, mit gondolnak a gyereknevelésről, az esküvőről és az edzésről. Párizs legjobb helyeire visznek el bennünket, legyen szó az első csókról, születésnapról, rögtönzött vacsoráról, vintage hétvégéről és még sok minden másról.

A Legyél te is párizsi nő segítségével könnyedén a bőrükbe bújhatunk, és felfedezhetjük magunkban a vagányságot.”

Ízig-vérig Párizs. Aki imádja Francia országot, főleg a fővárosát nem kerülte el a figyelmét a sikeres párizsi nők! Ezzel a könyvvel magad is olyanná válhatsz

Sikk, kecsesség, stílus… Ez a könyv valóban megmutatja hogyan viselkednek ezek a kiváló nők. Öltözködés, étkezés, vendéglátás, lakberendezés, de még a csókolózás művészetéről is tanulunk benne fogásokat.

Kedvenc idézetem a könyvből: “Mindnyájan meg nem értett hősök vagyunk, akik veszélyes helyzeteket győznek le anélkül, hogy bármikor éremmel jutalmaznák őket ezért.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s