A szirén

Tartalom:

” A ​szerelem, amelyért érdemes kockáztatni.

Sok évvel ezelőtt az Óceán megmentette Kahlent a vízbe fúlástól, aki azóta szirénként szolgálva fizeti neki vissza a tartozását, és a hangjával a halálba csalja az embereket. Kahlen egyetlen szavával ölni képes, mégsem tud ellenállni a kísértésnek, hogy a szárazföldön töltse a napjait, figyelje az átlagos embereket, vágyakozva arra a napra, amikor újra szabadon beszélhet, nevethet, és élhet közöttük.  Kahlen már beletörődött, hogy magányosan tölti szolgálata hátralévő idejét… Ám ekkor találkozik Akinlivel. A jóképű, melegszívű és kedves Akinli megtestesíti mindazt, amiről Kahlen egész életében álmodozott. Bár nem beszélhet vele, mégis hamar kialakul köztük egy kapcsolat, amit egyikük sem tagadhat… És Kahlen nem is akarja megtagadni.  Az Óceán minden törvényét megszegte, amikor beleszeretett egy emberbe, és örökre el kell hagynia a fiút, ha az Óceán tudomást szerez az érzéseiről. De Kahlen elszánta magát, hogy miután egy életen át betartotta a szabályokat, most az egyszer a szívét fogja követni.”

Eredeti és lenyűgöző. Nagyon örültem, hogy a régi mitológiát így újra eleveníti az írónő. A maga nevében páratlan. A történet magával ragad akár az áramlatok. Alig bírtam letenni mert állandóan azon izgultam mi lesz a következő oldalon.  Szerintem ezektől a súlyoktól igazából mindenki szabadulna és nem tudom elképzelni, hogy tényleg teljes szívből szeressék az Óceánt. Nekem Ő egy negatív szereplőként jött le. Nem mondanám anya karakternek, inkább egy gyereknek akitől el akarják venni a játékait és azt hajtogatja, hogy ” Az enyém, az enyém!!!” A szerelmi szálat benne imádtam, folyton azon törtem a fejem végül ők ketten mégis hogyan fognak összejönni?? De aztán a szerelem tényleg győzedelmeskedett.

A sziréneket nagyon szerettem, mind ahogy ki voltak dolgozva a személyiségeik, mind ahogy szirénként énekeltek és éltek! A lányokat először azt hittem egyáltalan nem érdekli Khalen aztán amikor kiderült, hogy mindenben csak őt segítették hihetetlen volt!!!

Kedvenc idézetem a könyvből: “A könyvek világát mindig biztonságosabbnak tartottam a sajátomnál.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s